Aanvragen insuline(s) en hulpmiddelen

Indien Apotheek Buijs u in het verleden op recept insuline heeft geleverd, dan kunt u zonder nieuw recept deze insuline(s) herhalen via onze apotheek. Kom daarvoor even langs bij de apotheek of bestel uw insuline(s) via deze internetsite waarna uw bestelling de eerstvolgende werkdag (of op een andere door u aan te geven werkdag) tussen 15.30 en 18.00 uur door onze bezorgdienst bij u thuisbezorgd wordt. Bij uw insuline(s) kunt ook priknaaldjes en een naaldenafvalcontainer aanvragen bij Apotheek Buijs. Belangrijk: deze service is exclusief voor de vaste cliŽnten van Apotheek Buijs en afhankelijk van de afspraken met uw zorgverzekeraar.

Apotheek Buijs vindt het evenwel belangrijk dat er geen extra risico voor u is in geval van het herhalen van insuline(s) zonder nieuw doktersconsult. Daarom worden hieronder ook enkele vragen met betrekking tot uw gezondheid gesteld. Indien uit uw beantwoording extra gezondheidsrisico's voor u blijken, levert Apotheek Buijs u de herhaling van insuline(s) niet via deze route en verwijzen wij u door naar uw (huis-)arts of specialist.
 
Uw naam:
Uw geboortedatum: 
Uw woonadres:
Uw telefoonnummer:
Uw emailadres:

Is recentelijk uw dieet of uw lichaamsgewicht veranderd?

Heeft u last van symptomen als dorst, vaker plassen,
braken en een rode droge huid (= mogelijk hyperglykemie)?

Heeft u last van symptomen als honger,
duizeligheid en verwardheid (= mogelijk hypoglykemie)?

Indien 1 of meerdere van bovenstaande vragen met een 'ja' zijn beantwoord, verwijzen wij u door naar uw arts voor overleg en advies. Het is helaas in voorkomend geval niet mogelijk uw insuline via deze route te herhalen.

Selecteer uw (eerste) insuline:
Ander preparaat, namelijk:
Gewenste hoeveelheid?

Selecteer uw (eerste) insuline:
Ander preparaat, namelijk:
Gewenste hoeveelheid?

Selecteer uw priknaaldjes:
Ander type, namelijk:
Gewenste hoeveelheid?

Nieuwe naaldencontainer door u gewenst?

Bezorgen, ja of nee?

Zo ja, wanneer zullen wij uw bestelling bezorgen?
N.b.: gezien de bijzondere bewaarcondities van insuline(s) en de verpakkingsgrootten van de doosjes met priknaalden, wordt in principe niet via de brievenbus bezorgd maar worden de producten bij voorkeur 'ter hand gesteld'.

Evt. bezorging op een afwijkend adres?